therapie

Soms heb je geen energie meer. Het tekort aan energie kan echter dermate vormen aannemen dat er behoorlijk emotionele of mentale klachten kunnen ontstaan. Wil jij wel weer energie voelen, dan moeten de blokkades worden opgeheven. Dit kan door een therapie die ook wel healing genoemd wordt.

Brengt ziel, lichaam en emoties weer in balans

Kiezen voor healing als therapie, betekent dat je kiest voor een therapie die zowel je ziel – je spirituele kern dus- maar ook je gedachten, lichaam en emoties met elkaar terug in balans brengen. Er zijn verschillende manieren om healing toe te passen, reconnective healing is een veel toegepaste therapie. Ook de therapie energy healing is een bekende vorm van healing en gebaseerd op de visie van meester Djwal Kuhl, ook wel ‘de Tibetaan’ genoemd. Kuhl leefde op aarde en er wordt verondersteld dat hij eerder geïncarneerd is dan koning Caspar, Confucius en de bekende filosoof Lao Tse. Alison Bailey verzamelde zijn kennis en interpreteerde die tot op zekere hoogte en bracht dat in boekvorm uit.

Therapeut kan disbalans en energie waarnemen

De therapeut die energy healing therapie aanbiedt, is in staat om disbalans en energie waar te nemen. Middels de therapie wil de therapeut de oorzaken van de klachten achterhalen in plaats van alleen maar aan symptoombestrijding te doen. Bij de therapie is het de bedoeling dat het zelfherstellend vermogen van de cliënt voor verlichting zorgt en de eigen energie kan stromen naar die plekken waar dat zo gewenst is. Van het toevoegen van extra energie of het weghalen van energie is dus in tegenstelling wat wel eens gezegd wordt geen enkele sprake. De cliënt wordt zelfs niet aangeraakt, maar er wordt op afstand gewerkt. Behalve op mensen kan de therapie healing ook heel goed op dieren worden toegepast.

Mensen weer in contact met zichzelf brengen om de energie te laten stromen

Bij de therapieën worden ook wel eens ascension tools ingezet, dit zijn glazen lichtinstrumenten. De effecten die healing kan hebben, kunnen op zowel de korte als de lange termijn merkbaar worden Soms zijn meer sessies noodzakelijk, soms verminderen klachten en soms verdwijnen die zelfs helemaal. Healing betekent niet dat iemand altijd volledig geneest. Sterker nog, in feite is het doel mensen weer in contact met zichzelf te brengen en om de zielsenergie weer vrijelijk te laten stromen. Pas dan zit je ook weer goed in je vel en kun je omgaan met de situatie zoals die is.

Meer informatie over deze therapie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *