Hiervoor kun je terecht bij shiatsu drukpunten Alphen aan den Rijn

Shiatsu drukpunten Alphen aan den Rijn

Ervaar jij lichamelijke klachten? Dan kan shiatsu een oplossing voor jou zijn. Shiatsu drukpunten Alphen aan den Rijn kan een mooie uitkomst bieden als je lichamelijke klachten ervaart. Shiatsu drukpunten Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd in het verhelpen van chronische pijnklachten, het is niet voor niets dat shiatsu drukpunten Alphen aan den Rijn erg populair is. Je kunt eenvoudig een afspraak maken bij shiatsu drukpunten Alphen aan den Rijn. Het is te begrijpen dat je inzicht wil hebben in shiatsu drukpunten Alphen aan den Rijn. In dit artikel zal meer worden verteld over shiatsu. Als je niet weet wat shiatsu is kun je er vraagtekens bij hebben en kun je er misschien wel sceptisch over zijn, dit is precies de reden waarom er inzicht wordt gegeven in shiatsu.

Wat is shiatsu drukpunten Alphen aan den Rijn

Shiatsu drukpunten Alphen aan den Rijn is een praktijk die de klachten van mensen helpt te verbeteren doormiddel van shiatsu. Shiatsu is een eeuwenoude techniek uit China. Het is een acupressuur of drukpuntmassage welke in eerste instantie overeenkomt met manuele therapie. Met zowel duimen, vingers, handpalmen, ellebogen en knieën maakt de therapeut draaiende bewegingen. Op deze manier worden de functies van het houding en bewegingsapparaat en de organen verbetert wat bijdraagt aan een gezond, fit en vitaal lichaam. Als je dus niet lekker in je vel zit kan shiatsu helpen bij het verbeteren van jouw algehele welzijn. Het verbetert de vitaliteit van een persoon, dit is ontzettend belangrijk om te weten. Het wordt ook wel vergeleken met acupunctuur. Het is een holistische therapie. Hierbij wordt er gewerkt met energiepunten, energiebanen en meridianen. In een holistische therapie worden de lichaam en geest als een gezien en worden dus ook samen behandeld. De therapeut zal dan ook regelmatig vragen of er emoties loskomen tijdens de therapie.

Tijdens het behandelen van de buik kunnen er soms veel emoties loskomen. Er wordt ook rekening gehouden met de levensstijl en het psychisch welbevinden van de patiënt. Als de therapeut denkt dat er meer aan hand is dan zal deze jouw doorsturen naar bijvoorbeeld een psycholoog. Het is belangrijk dat je als patiënt zelf altijd erg actief blijft en blijft nadenken of je wat hebt aan de therapie. Als je niks hebt aan de therapie dan moet je er mee stoppen. Je kunt dit ook overleggen met shiatsu drukpunten Alphen aan den Rijn. Deze zal altijd eerlijk naar jou toe zijn. Bij stress kan shiatsu ook een relaxte werking hebben omdat je even lekker tot rust kan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *