Door yoga Rotterdam komt u weer helemaal innerlijke tot rust

Yoga Rotterdam

Innerlijke onrust verhelpen met Yoga

Zo’n tien jaar geleden heb ik de diagnose ADHD gekregen. Veel mensen denken dat dit betekend dat je erg druk bent en vooral een moeilijk kind bent geweest. Echter komt er nog veel meer kijken bij ADHD-ers. Het vervelendste aan ADHD is dan ook die enorme onrust die je standaard in je hoofd hebt. Ik vond dit op gegeven moment zo vervelend dat ik besloot om er wat aan te doen. De grote vraag voor mij was toen der tijd, wat kan ik hieraan doen? Medicijnen wou ik niet en echt veel andere alternatieven zag ik niet. Uiteindelijk ben ik online gaan zoeken en kwam ik uit op Yoga Rotterdam, omdat ik zo veel last had van de onrust besloot ik dan ook om Yoga te gaan doen. Dicht bij mij in de buurt werd er yoga gegeven, ik heb me dan ook direct aangemeld en ben naar de eerstvolgende yoga les gegaan. Deze yogales hielp me enorm bij onrust, echter was het wel erg jammer dat dit ongeveer een uur na de yoga weer terug komt.

 

Mindfulness

De onrust in mijn hoofd kwam dus naar ongeveer een uur weer terug. Dit vond ik erg vervelend, dus besloot ik om iets te zoeken dat ik meerdere keren per dag kon doen. Weer opende ik mijn internet browser en begon ik te zoeken naar alternatieven. In het begin kwam ik vrij rare methodes tegen, maar nadat ik iets langer had gezocht kwam ik uit op mindfulness. De werkwijze hiervan beviel me wel, om die reden besloot ik dan ook om dit te proberen. Ik ben online gaan zoeken naar filmpjes over mindfulness en probeerde gelijk mee te doen. Ik merkte dat de mindfulness er echt voor zorgde dat ik meer rust in mijn hoofd had. Dit vond ik dan ook erg fijn.

 

Het combineren van yoga en mindfulness

Ik was er dus achter gekomen dat mindfulness bij ook heel erg kon helpen bij onrust. Echter merkte ik het meest effect bij de yoga. Ik besloot toen ook om deze twee methodes te combineren. Op momenten dat ik onrustig was en niet deel kon nemen aan een yogales ging ik voortaan bezig met mindfulness. Tot op de dag van vandaag werkt dit enorm goed voor me. Yoga doe ik zo’n 4 keer per week en mindfulness elke dag wel een aantal keer. De combinatie van yoga en mindfulness heeft er dan ook voor gezocht dat ik bijna nooit meer onrust heb in mijn hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *