De kracht van energetische energie

Energetische energie

Ben jij op zoek naar manier waar jij als vrouw je energetische energie leert bundelen? Het kan namelijk erg ingewikkeld zijn om je energiebanen goed in controle te houden tijdens een zwangerschapsperiode. Voordat jij verder gaat lezen over de mogelijkheden voor jou als zwangere vrouw zullen eerst een aantal aspecten worden uitgelegd. Misschien ben je al op de hoogte van de Energetische energie maar het kan dat je hier niet alles van weet. Neem daarom even de rust, wat sowieso belangrijk is bij een zwangerschap, en lees rustig verder. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al wat verder in je zwangerschapsperiode zit en dat je alles behalve rustig wilt zijn. Neem dan even een bak ijs uit de vriezer en geniet nog even van de rust want binnenkort heb je een kleine bemmel. Het is dan wel zo handig als je helemaal in evenwicht bent!

Helderziend?

Is het nou een fabeltje? Vaak hebben mensen veel sceptische gedachten wanneer iemand over een paragnost begint. De paragnosten beweren dat energetische energie eigenlijk bestaat uit bepaalde fijne stofjes die vol energie zitten. Deze energetische energie stofjes die geladen zijn met fijnstoffen energie vormen samen de aura van de mens. De aura is een vorm van een energieveld die ons leven draagbaar maken en ook tevens ook ons ware zelf zijn! Het uiten van jezelf op een juiste manier zal voorkomen dat jij bijvoorbeeld deze energievelden verstoord!

Je kan niet ontkennen dat alles in deze wereld draait om energie. Of je dit nou kosmische energie noemt of gewoon energie van de aarde maakt eigenlijk niet uit. Het gaat erom dat we al eeuwen op de hoogte zijn van deze dergelijke energie stromen. En wanneer jij een nieuw leven bij je draagt kan dit soms in de war raken. Door jezelf te zetten tot energetische therapie kan je werken aan deze energie rivieren die door je lichaam heen stromen. In China komt het voor als de Ch’i. De Ch’i staat voor de energie die eigenlijk alles is in deze wereld. je bent het zelf maar het is ook de plant op de stoep die door de scheuren heen groeit. Alles is leven en dit kan positief, negatief of neutraal zijn. Het is het doel van energetische therapie dat je bewust van deze energie en dat je deze in goede banen leert te leiden. Luister naar je lichaam is altijd al een belangrijk aspect geweest maar wanneer je zwanger bent is het essentieel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *